De tuin is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Het groen van de bladeren en het diverse kleurenpalet van de verschillende bloemen, planten en struiken geven het geheel een fris en verzorgd uiterlijk.

Is de tuin van uw huis of bedrijf toe aan een opknapbeurt en bevindt u zich in de omgeving van Tilburg? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf van de Ven aan het juiste adres. Al tien jaar zijn wij dé hovenier in Tilburg en omstreken.

Hovenier Tilburg: het ontwerpen van een tuin

Wilt u een tuin laten ontwerpen door een ervaren hovenier? Tilburg is onderdeel van de regio waar wij actief zijn, dus wij helpen u graag bij ontwerpen! Hoe gaat dit in zijn werk? Natuurlijk staan uw wensen voorop.

Daarom beginnen wij altijd met het ontwerpen van uw tuin door naar u te luisteren. Samen met een professionele tuinarchitect maken we de eerste schetsen van uw droomtuin. Zijn ze geheel naar wens, dan kunnen we aan de slag met het in de praktijk brengen van uw ideeën.

Of het nu gaat om het aanleggen, het ontwerpen, het onderhouden of het renoveren van een tuin: Hoveniersbedrijf van de Ven geeft uw tuin de passie en aandacht die het verdient.

Is uw tuin de volgende?

Bent u op zoek naar een hovenier in Tilburg en omstreken? Wilt u graag een prachtige nieuwe tuin óf wilt u uw tuin in oude glorie herstellen? Wij staan met heel ons team voor u klaar!

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw droomtuin, bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Kom in contact via ons contactformulier of bel direct naar 06 – 54 31 51 36.