Uw tuin is doorgaans het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Investeert u hierin, dan komt dat de uitstraling zeker ten goede.

Hoveniersbedrijf van de Ven is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud en kan u helpen als u op zoek bent naar een hovenier in Waalwijk en omgeving.

Van ontwerp tot aanleg en onderhoud

Hoveniersbedrijf van de Ven helpt u bij het creëren van de tuin van uw dromen. Heeft u zelf al plannen of bent u juist op zoek naar ideeën voor uw tuin? Als hovenier in Waalwijk en omgeving kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. Dit doen wij middels standaard tuinschetsen en de hulp van een professionele tuinarchitect die uw wensen omtovert tot een tuinkundig plaatje.

Een tuin aanleggen of renoveren is slechts het begin van een mooie tuin. Om uw tuin elk seizoen te laten sprankelen, is het belangrijk om uw tuin ook te onderhouden. Elke tuin vergt immers onderhoud en daarin denken wij graag met u mee. Is uw tuin geheel naar wens, dan kunnen we samen met u een onderhoudsplan opstellen voor uw tuin.

Hovenier Waalwijk nodig: van de Ven

Hoveniersbedrijf van de Ven is sinds 2005 actief voor particulieren en bedrijven en investeert in langdurige relaties met klanten. Wij vinden de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk erg belangrijk. Wij gaan professioneel te werk, waarbij u als klant voorop staat. Hovenier in Waalwijk nodig? Kies voor service en kwaliteit en contacteer ons direct! Wij helpen u graag bij de realisatie van uw droomtuin, bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Kom in contact via ons contactformulier of bel direct naar 06 – 54 31 51 36.