Een tuin biedt oneindig veel mogelijkheden. Gaat u voor een opvallende vijver, een sierlijk bloembed of een wilde tuin met veel beplanting? Net zoals met veel andere dingen in het leven, heeft ook een tuin onderhoud nodig. Bent u op zoek naar een hovenier in Oisterwijk, dan bent u bij Hoveniersbedrijf van de Ven aan het juiste adres. Wij kunnen uw tuin sturen vanaf de ontwerpfase tot het onderhoud van uw tuin. Zo krijgt uw tuin de passie en aandacht die het verdient.

Hovenier OisterwijkVoor particulieren en bedrijven

U kunt als particulier een hovenier in Oisterwijk inhuren, maar ook bedrijven kunnen bij ons aankloppen met diverse tuinwensen. Hoveniersbedrijf van de Ven heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Kwaliteit vinden we dan ook belangrijk als het aankomt op uw tuin. Zo baseren wij onze werkwijze op de volgende speerpunten:

  • Professioneel
  • Betrouwbaarheid
  • Vakbekwaam
  • Service
  • Kwaliteit

Samen met u gaan we aan de slag met de tuin van uw dromen. We luisteren hierbij naar uw wensen en ideeën. Hierbij maken we gebruik van de beste materialen en producten om zo een tuin te creëren die aan uw verwachtingen voldoet.

Hovenier Oisterwijk: specialist in tuinen

Hoveniersbedrijf van de Ven werkt samen met een team van tuinspecialisten, die de nodige kennis en ervaring hebben op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen om de tuin van uw dromen te realiseren? Vul dan ons contactformulier in of bel 013 513 0553 voor meer informatie.