Elke tuin heeft de potentie om het pronkstuk van uw huis of bedrijf te zijn, dankzij een prachtige combinatie van kleuren en vormen.

Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken en wilt u graag dat uw tuin opvalt en uw woning of bedrijfspand in het zonnetje zet? Een professionele hovenier in Den Bosch vindt u bij Hoveniersbedrijf van de Ven. Als tuinspecialist kunnen wij tuinen ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden.

Optimale kwaliteit en een complete service

Bent u op zoek naar een hovenier in Den Bosch, dan vindt u in ons een betrouwbare partner met oog voor kwaliteit en detail. Onze speerpunten zijn:

  • Professioneel
  • Betrouwbaar
  • Vakbekwaamheid
  • Service
  • Kwaliteit

Hovenier Den Bosch: van onderhoud tot ontwerp

Onze tuinspecialisten denken graag met u mee. Bent u op zoek naar een onderhoudsplan voor de tuin van uw woning of bedrijfspand? Wij stellen dit graag voor u op. Wilt u uw tuin laten renoveren of zelfs helemaal opnieuw laten aanleggen? Hoveniersbedrijf van de Ven heeft tal van professionals in huis die voor u een ontwerp maken, op basis van uw wensen en ideeën. Van onderhoud tot ontwerp: wij zorgen ervoor dat uw tuin een pronkstuk wordt. Meer weten over de mogelijkheden voor de tuin van uw woning of bedrijfspand? Bel naar 06 – 54 31 51 36, Wij helpen u met raad en daad!